Maandag t/m Woensdag 
geopend vanaf 17:00 uur

Donderdag t/m Zondag geopend vanaf 12:00 uur
Meer info

Dinerkaart

Klik op een item om het menu weer te geven.

VOORGERECHTEN

Broodplankje 5.75
Diverse mini broodjes, kruidenboter, aioli
Hollandse garnalen
12.75
Cocktail van Hollandse garnalen geserveerd met diverse sla soorten, komkommer, tomaat begeleid met een whiskysaus
Carpaccio 12
Dun gesneden rundvlees geserveerd met rucola, zongedroogde tomaten, Parmezaanse kaas, uitgebakken spekjes en een basilicum dressing
Serranoham 9.25
Licht gerookte droogde ham roosjes geserveerd met meloen & mango parels,met een frambozen vinaigrette.
Zalm carpaccio 12.50
Dun gesneden zalm gevuld met pesto, zongedroogde tomaatjes gepresenteerd met rode ui ringen, diverse sla soorten en een dressing van diverse kruiden.
Wrap 9.50
Tortilla gevuld met Serranoham, gerookte kipfilet, eierensalade, boerenroomkaas,geserveerd met diverse sla soorten en cranberry frambozen dressing.
Proeverij (H)eerlijk eten 15.50 p.p.
Een selectie van voorgerechtjes, de verrassing voor wie niet kan kiezen

SHARED (H)EERLIJK ETEN

Gezellig samen eten en delen, vanaf 2 personen kunt u bij ons gezellig samen delen van diverse gerechtjes. De kok stelt voor u een selectie samen van voor-, hoofd- en nagerechten.
Shared diner
Voorgerecht 9.5 p.p.
Tussengerecht 6.5 p.p.
Hoofdgerecht 19.5 p.p.
Dessert 8.5 p.p.
3-gangen shared diner 33.5 p.p.(mogelijk vanaf 2 personen)
4-gangen shared diner 37.5 p.p.(mogelijk vanaf 2 personen)

SOEPEN

Soep van de dag 7.75
De bediening vertelt u graag welke soep dat vandaag is.
Tomatensoep 7.75
Licht gebonden tomatensoep gevuld met pesto, ratatouille.
*Onze soepen worden geserveerd met een klein broodje

’Heeft u een allergie? Meld het ons!’

WARME TUSSENGERECHTEN

Gambapannetje
11.50
Gamba's in een rijkelijk gevulde saus met knoflook, Parmezaanse kaas, bosuitjes, paprika, paddenstoelen en peper. Geserveerd met een mini broodje.
Salade geitenkaas (vegetarisch) 10.5
Bladerdeeg pakketje gevuld met geitenkaas, diverse noten,honing geserveerd op een winterse salade met cherrytomaatjes, komkommer,rode ui en gebakken paddenstoelen geserveerd met een dressing van balsamico.
Kalfszwezerik 13.5
Krokant gebakken kalfszwezerik geserveerd met groene asperge,mini shiitake met een appelcalvadossaus.

HOOFDGERECHTEN

Satépannetje 17.5
Rijkgevuld pannetje met kipsaté, staésaus, atjar, kroepoek en salade.
Varkenshaas 20.5
Gebakken varkenshaas gevuld met roombrie omwikkelt met spek geserveerd met grove mosterd cognacsaus.
Tournedos 25.75
Gebakken tournedos geserveerd met een romige pepersaus.
Rib Eye 225 gram 23.5
Gebakken Runderrib Eye geserveerd met een rode wijnsaus.
Kalfsoester 24.5
Gebakken kalfsbiefstuk met tapenade van zongedroogde tomaten met een romige kruidensaus.
Sliptongen 22.5
2 gebakken sliptongen geserveerd met gebakken mosselen afgeblust met witte wijn en een frisse salade.
Roodbaars 23.5
Op de huid gebakken roodbaarsfilet geserveerd met gebakken gamba’s gepresenteerd met een vissaus.
Zalmfilet 22.5
Zalmfilet gebakken met een kruidenkorst geserveerd met een witte wijn druivensaus.

HOOFDGERECHTEN (vegetarisch)

Aubergine (vegetarisch)
16.50
Gevulde aubergine met soja gehakt, diverse groenten gegratineerd met oude kaas gepresenteerd tomatensaus.
Portobello (vegetarisch) 16.5
Grote champignon gevuld met diverse soorten groenten, room, knoflook, kruiden,gegratineerd met geitenkaas.
*al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende groente en frietjes

’Heeft u een allergie? Meld het ons!’

NAGERECHTEN

Kaasplankje 9.95
4 verschillende kazen met vruchtenchutney, gezouten amandelen en noten brood.
Dame Blanche 8.50
3 bollen vanilleroomijs met chocoladesaus en slagroom.
Tarte tatin 9.50
Omgekeerde gebakken appeltaartje gevuld met appels en rozijnen geserveerd met vanillesaus en kaneelijs.
Deseert van de Chef
11.5
Wisselende huisgemaakte zoete lekkernijen

’Heeft u een allergie? Meld het ons!’

(H)eerlijk Eten

Een zaal huren voor feest of vergadering?

Neem contact met ons op !

Contact