Woensdag t/m zondag
geopend vanaf 10:00 uur
Meer info

Dinerkaart

Klik op een item om het menu weer te geven.

VOORGERECHTEN

Broodplankje 5.5
Diverse mini broodjes, kruidenboter, aioli
Hollandse garnalen
12
Hollandse garnalen gepresenteerd met appel, komkommer, tomaat en diverse slasoorten
Carpaccio 11.5
Dun gesneden rundvlees geserveerd met rucola, zongedroogde tomaten, olijven, Parmezaanse kaas en basilicum dressing
Duo van gevogelte 9.5
Frisse salade omringd met gerookte eendenborst, kipfilet, citrusfruit, komkommer,tomaat, croutons geserveerd met cranberry dressing.
Gerookte zalm 10
Salade omringd met roosjes gerookte zalm, komkommer, tomaat, kappertjes,geserveerd lauw warme taugé, bosuitjes, shiitake afgeblust met een ketjap dressing.
Proeverij (H)eerlijk eten 14.5 p.p.
Een selectie van voorgerechtjes, dé verrassing voor wie niet kan kiezen

SHARED (H)EERLIJK ETEN

Gezellig samen eten en delen, vanaf 2 personen kunt u bij ons gezellig samen delen van diverse gerechtjes. De kok stelt voor u een selectie samen van voor-, hoofd- en nagerechten.
Shared diner
Voorgerecht 9.5 p.p.
Tussengerecht 6.5 p.p.
Hoofdgerecht 19.5 p.p.
Dessert 8.5 p.p.
3-gangen shared diner 33.5 p.p.(mogelijk vanaf 2 personen)
4-gangen shared diner 37.5 p.p.(mogelijk vanaf 2 personen)

SOEPEN

Soep van de dag 7.5
De bediening vertelt u graag welke soep dat vandaag is.
Tomatensoep 7.5
Licht gebonden tomatensoep gevuld met pesto, ratatouille.
*Onze soepen worden geserveerd met een klein broodje

’Heeft u een allergie? Meld het ons!’

WARME TUSSENGERECHTEN

Gambapannetje
10.5
Gamba's in een rijkelijk gevulde saus met knoflook, Parmezaanse kaas, bosuitjes, rode peper. Geserveerd met een mini broodje.
Salade geitenkaas (vegetarisch) 9.5
Geitenkaas ui de oven met honing en walnoten geserveerd op diverse slasoorten, cherrytomaten, rode ui en appel.

HOOFDGERECHTEN

Satépannetje 17.5
Rijkgevuld pannetje met kipsaté, staésaus, atjar, kroepoek en salade.
Varkenshaas 19.5
Gebakken varkenshaas gevuld met roombrie omwikkelt met spek geserveerd met kruidenroomsaus.
Tournedos 25.5
Gebakken tournedos geserveerd met gebakken champignons en een Rode wijnsaus.
Eendenborst 22.5
Op de huid gebakken eendenborst geserveerd met sinaasappelsaus.
Sliptongen 20.5
3 gebakken sliptongen met een frisse salade
Kabeljauw 21.5
Op de huid gebakken kabeljauwfilet geserveerd met tomaat gegratineerd met oude kaas met saus van dragon.
Paprika (vegetarisch) 16.5
Gevulde paprika met soja gehakt, diverse groenten gegratineerd met brie gepresenteerd met tomatensaus.
Portobello (vegetarisch) 16.5
Grote champignon gevuld met diverse groenten, room, knoflook, kruiden, gegratineerd met geitenkaas
*al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende groenten en frietjes

’Heeft u een allergie? Meld het ons!’

NAGERECHTEN

Kaasplankje 12.5
5 verschillende kazen met vruchtenchutney, gezouten amandelen en kletzenbrood
Deseert van de Chef
11.5
Wisselende huisgemaakte zoete lekkernijen

’Heeft u een allergie? Meld het ons!’

(H)eerlijk Eten

Een zaal huren voor feest of vergadering?

Neem contact met ons op !

Contact