Kerstmenu (H)eerlijk eten
Amuse
Rundersteak tartaar, kwartleitje, doperwten crème.
Trio voorgerechtjes
Mini carpaccio, uitgebakken spekjes, basilicum dressing, pittenmix en Parmezaanse kaas.
Bonbon van heilbot gevuld met rivierkreeftstaartjes en citrusvruchten.
Parelgortsalade met gerookte eendenborst, zwarte knoflook, mosterdzaad, shiitke in zoetzuur.
Tussengerecht
Dubbel getrokken ossenstaartbouillon met peen, prei, bosui en grote champignons.
Verfrissende spoom
Pauze drankje van limocello
Hoofdgerechten
Gegrilde zeewolffilet op een bedje van venkel-peen stampotje met pesto en gepofte tomaat.
Of
Gebakken hertenbiefstuk met rodeklool, stoofpeer en grandberrysaus.
Grand dessert
Diverse kleine gerechten:
Yoghurt ijs
Chocolademousse
Kersen bavarois
Vruchten macarons
IJs lolly
Alleen geopend op 2de kerstdag vanaf 17.00 uur
Graag reserveren voor 22 december 2019 via 0348-507883
5 gangen €57,50 p.p.
4 gangen €54.50 p.p.
3 gangen € 49.50 p.p.